Mijn naam is Robert Jongbloed en ik ben specialist in stucwerk. Ik heb een eenmansbedrijf, opgericht in 2000 en gevestigd in Alkmaar. Iedereen die het zelf weleens heeft geprobeerd, weet dat stucwerk een echt vak is. En een mooi vak, wat mij betreft. In principe verricht ik zelf het stucwerk dat ik aanneem. Ik maak ook onderdeel uit van een netwerk van stukadoors en doe een beroep op hen als het werk dat vereist. Daarnaast ben ik een erkend leerbedrijf. Uiteraard blijf ik het enige aanspreekpunt voor u als klant en garandeer ik altijd de kwaliteit die u van mij mag verwachten.

Vakwerk en kwaliteit staan bij mij voorop. Hoewel ik schappelijke prijzen reken, ben ik geen stukadoor die zoveel mogelijk meters tegen zo laag mogelijke kosten maakt. Ik maak er liever iets moois van. Met name glad pleisterwerk is iets dat ik graag en zeer goed doe. Ik ben flexibel, denk met u mee en laat uw woning netjes achter. Want stucwerk zit meestal aan het eind van een (ver)bouwproces en ik begrijp als geen ander dat u dan zo langzamerhand weleens genoeg heeft van alle rotzooi.

Prijzen voor mijn stucwerk zijn afhankelijk van veel zaken, zoals het soort stucwerk, de kwaliteit van de ondergrond, de noodzaak van voorstrijken en afplakken, het aantal noodzakelijke hoekprofielen, de hoeveelheid moeilijk bereikbare plekken enzovoorts. Voor een gespecificeerde prijs kom ik graag even bij u langs. Neem gerust contact met mij op!